CulinaireTOUR, hét wielrenkookboek voor iedere serieuze fietser

CulinaireTOUR is 'n MUST HAVE voor alle wielrenners en duursporters. In dit wielerkookboek staan de beste functionele én lekkerste wielerrecepten in een prachtig vormgegeven kookboek. Je zult er harder en beter door gaan fietsen! Een uniek WIELRENCADEAU. 

Avond aan avond demonstreerde chef-kok Ben van Beurten tijdens het televisieprogramma Tour du Jour zijn aanstekelijke kookkunsten. Maar hoe snel Van Beurten ook praatte, drie weken Tour de France waren lang niet genoeg om al zijn kennis over voeding en wielrennen te delen. Wat eten de wielrenners?

Daarom komt de oud-kok van de Rabobankploeg met Culinaire Tour. Hét wielerkookboek, het kookboek voor wielrenners telt 160 pagina’s met bijna 60 gerechten/ bereidingen voor de wielrenner, stuk voor stuk gerechten die Ben alle toppers heeft voorgeschoteld. Dus vraag je jezelf af "wat eten wielrenners?", in CulinaireTOUR staan dé beste wielerrecepten!

Het leukste wielrencadeau om te krijgen en te geven
De 4e druk is vanaf heden beschikbaar. Dit schitterende hardcover kookboek kost slechts €19,90. Dit wielrenkookboek is zowel leuk om te krijgen als te geven. Het ultieme wielrencadeau voor elke fietser, triathleet of duursporter. En voor ieder bedrijf een leuk relatiegeschenk aan een sportieve relatie. 

 

Voor 4 uur besteld, dezelfde dag nog op de post!

BESTEL uw boek

 


Wist u dat CulinaireTOUR ook in het Duits is uitgegeven en te bestellen is. In Duitsland bekend als Das Rennrad Kochbuch